Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Nå er det spesielt lett å begynne med golf
 

Vi ønsker sterkt at flere skal få samme fantastiske opplevelse som oss med å kunne slå en bitte liten hvit ball på en stor flott gressbane, og samtidig ha det hyggelig med andre venner!  På den måten tror vi du vil få like stor glede som oss.

Å kunne gå sammen med venner, mestre spillet og samtidig få en flott tur, oppleves så bra at vi ønsker andre skal oppleve det samme! Vi er allerede mange i Sandefjord som har skjønt det, men ønsker stadig flere golfvenner!

Alt du trenger for å se om golf er noe for deg, er et helgekurs og et par runder på golfbanen sammen med en gode veiledere.

Kurset kaller vi «Veien til Golf», og det kreves absolutt ingen forkunnskaper.Kurset varer totalt 18 timer, med noe teori, en del trening/øvelser og tilslutt et par runder ute på selve banen. På den måten får du forståelse for spillet og lærer nok til at du føler det er greit å gå på banen med andre. Og forhåpentligvis blir du bitt av denne basillen som vi alle trives så godt med! Hele tiden har du dyktige instruktører som hjelper deg til å forstå og mestre golfen.

 

Ikke tenk på utstyr! Du låner køller og baller av oss. I tillegg får fri benyttelse av 6-hulls treningsbane. Det eneste du trenger er vanlig joggesko og fritidsklær tilpasset vær og vind!

 

Vi håper å se deg på golfbanen!

 

Meld deg på ved å sende mail til post@sandefjordgolf.no

 

(Oppdatert 16.03.16)