Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Velkommen som samarbeidspartner!

 

Etter to år med 18 hulls banen på Furustad, kan vi slå fast at banen er blitt veldig bra – en bane vi kan være stolt av!! 

Både egne medlemmer og gjester gir banen svært positive tilbakemeldinger, og det gir oss stor tro på det videre arbeidet i klubben.

Sandefjord Golfklubb har hatt en solid tilvekst av medlemmer, og golfbanen er i ferd med å bli et sterkt aktivum for Sandefjord by.

Det er også gledelig at vi har mange gode samarbeidspartnere som virkelig har støtte opp om klubben, og bidratt til at vi har kommet dit vi er i dag!  Spesielt må vi nevne Jotun som har vært vår hovedsponsor gjennom de første årene.
 


Jotun har i år inngått ny fem års avtale med klubben, og ser på golfen som en viktig del av tilbudet til ansatte og sine samarbeidspartnere – leverandører og kunder.  



Kan Sandefjord Golf være en samarbeidspartner for deg og din bedrift??  



Gjennom et samarbeid kan vi tilby gode eksponeringsmuligheter både på banen og rundt klubbhuset.  Mulighet for å benytte klubbhuset til f.eks brosjyrer og DM til våre medlemmer. 

Det har i sesongen 2011 vært spilt ca 15.000 runder golf på banen.      
Der 10.500 runder er egne medlemmer – resten er gjestespillere fra hele landet
Det har blitt slått ut 500.000 baller på drivingrangen
Over 100 turneringer er gjennomført
 

Våre hullsponsorer ser du her

Skiltsponsorer etc ser du her


Som motytelse vil din bedrift få tilgang til banen gjennom muligheter for turneringer, greenfee billetter og treffe andre sponsorer i klubbens arrangementer.  



Vi tilbyr sponsorpakker fra kr 5.000.  I brosjyren gir vi en oversikt over noen av mulighetene for et samarbeid.  Ta kontakt med oss, så finner vi et opplegg som passer for din bedrift!

Samarbeidspartnere

La oss få til noe i Sandefjord

Mange næringslivsledere har i flere år vært engasjert i prosjekter som betyr mye for vår tilhørighet til byen og kommunen vår – Sandefjord.

Vi gjør dette fordi vi ønsker å få skape noe / få til noe for alle oss som er glade i Sandefjord.

Sandefjord Golf er p.t. i oppstartsfasen og ønsker å knytte til seg engasjerte næringer og ledere som ser verdien av å bidra til å samarbeide og profilere seg gjennom dette prosjektet.

Vi har allerede nå mange med oss (bl.a. Jotun, Komplett, DnBNOR, Sparebank1 m.m.), men vi trenger flere.
Vi vet at mange av de flere tusen spillere (og andre) som hvert år besøker dette flotte anlegget, benytter seg av de tjenester/produkter som våre samarbeidspartnere leverer.

Å profilere en samarbeidspartners tjenester/produkter gjennom Sandefjord Golf, vil så absolutt være en vinn vinn situasjon for begge parter.


Ta kontakt med styret eller ledelse i Sandefjord Golfklubb om dere ser verdien av å bidra til å skape engasjement og glede for alle som velger å benytte dette fantastiske området.


Vi trenger dere …….