Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

En klubb for alle

Vi har bygget en flott og utfordrende bane for klubbspillere. Vår målsetting er at alle skal trives på banen, gamle som unge, lavhandicapere, høyhandicapere og grønt kort spillere. Vi ønsker at folk i Sandefjord, våre hytte turister og dagsbesøkende skal spille på banen og ha det hyggelig i vårt gode miljøet.

Golfbanen er en kombinert park- og skogsbane i et lett bølgende landskap. Banen er derfor lett å gå uten store stigninger og bør passe spillere i alle aldre. Alle hovedstiene i området er beholdt og nye er laget slik at tilgjengeligheten i området er sterkt forbedret. Klubbhus med terasse og pro shop er på plass ved det nye store treningsanlegget. Det er anlagt en stor ny Driving Range med kunst gress utslag som er det eneste av sitt slag i landet. Det er også områder for bunker og trenings greener.


Vi tror på et konsept hvor vi vil utvikle Vestfolds mest moderne og velutstyrte treningssenter for golf. Til dette har vi John Drummond som head pro, en erfaren og velrenommert trener.


Interessen for medlemskap i Sandefjord Golfklubb er økende.


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til melde seg inn i Sandefjord Golfklubb. Vi kan love mange spennende aktiviteter for våre medlemmer i tiden fremover.


Vi er ca 850 medlemmer i Sandefjord Golfklubb - og vi har plass til flere!