Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

NÅ ER DET LETT Å BEGYNNE OG SPILLE GOLF!

 

Golf er helsebringende og sosialt, du er mye ute, går i vakkert kulturlandskap og du kan være sammen med familien og venner.


En 9-hulls runde tar drøye to timer og bidrar til bedre kondisjon og gir psykisk
velvære. I løpet av en 18-hulls runde forbrenner kvinner ca 1.500 kalorier, menn ca 2.000 kalorier, og man går 10 km. Slikt blir det helsegevinst av! 


Alt du trenger for å komme i gang er et helgekurs med påfølgende banespill. Kurset
kaller vi «Veien til Golf», og det kreves ingen forkunnskaper og man er raskt
klar for å gå ut på banen.


Kurset er over seks timer både lørdag og søndag med vår pro og gode hjelpere + to kvelder a tre timer med banespill i påfølgende uke i regi av «Veien til Golf» komiteen.


PROGRAM

Lørdag introduseres du til golfen og golfbanen samt golfreglene. Det blir svingtrening
på drivingrangen (treningsbanen) og trening av «chipping» (korte innspill) før vi avslutter med spill/demo på banen.


Søndag tar vi en repetisjon av regler, viser hvordan man skal føre scorekort, trener
putting og tar for oss etikette (hvordan innpasse seg på banen). Det blir også
mer svingtrening på drivingrangen. Vi avslutter søndagen med en oppsummering
og litt tips om hvordan man går videre med golfen samt nødvendig informasjon
om klubben.

Kurset er gratis!

 

OBLIGATORISK BANESPILL
Man må gjennomføre ca seks timers banespill så raskt som mulig etter helgen for
å få godkjent kurset. Du kan gjennomføre banespill med venn eller familie, eller
benytte klubbens tilbud tirsdager og/eller fredager.

 

MEDLEMSKAP
Etter kurs tilbyr vi svært gunstig medlemskap. Mer informasjon på kurset.

Alle nye golfere vil også få tilbud om gratis påbyggingskurs i klubbens regi!

 

Kursdatoer:

Kurs 1:    29 - 30 April

Kurs 2:    13 - 14 Mai

Kurs 3:    Tidspunkt kommer senere

Kurs 4:    Tidspunkt kommer senere

 

Meld deg på her: post@sandefjordgolf.no

(14.3.17)

Første VTG kurs gjennomført

 

VTG kurs ble gjennomført i helgen med 21 deltagere.  Det var god stemning i gruppen til tross for ganske kaldt vær og mye vind.  
 

Flere av deltagerne har allerede valgt å melde seg inn i klubben, og VTG komiteen er i full gang med ledsager/fadderspill på tirsdag og fredag.

I går tirsdag stilte 11 nybegynnere kl 17, og debuterte på banen.  Damegruppen er ansvarlig for å følge nybegynnerne i april og mai, og vi trenger flere som har lyst til å bidra med dette viktige arbeidet!  Liste henger i klubbhuset.

Allerede 7.-8. mai er nytt kurs annonsert.  Det er fortsatt mange plasser ledige - meld på venner og familie!

(27.04.16)

 

Nå er det spesielt lett å begynne med golf
 

Vi ønsker sterkt at flere skal få samme fantastiske opplevelse som oss med å kunne slå en bitte liten hvit ball på en stor flott gressbane, og samtidig ha det hyggelig med andre venner!  På den måten tror vi du vil få like stor glede som oss.

Å kunne gå sammen med venner, mestre spillet og samtidig få en flott tur, oppleves så bra at vi ønsker andre skal oppleve det samme! Vi er allerede mange i Sandefjord som har skjønt det, men ønsker stadig flere golfvenner!

Alt du trenger for å se om golf er noe for deg, er et helgekurs og et par runder på golfbanen sammen med en gode veiledere.

Kurset kaller vi «Veien til Golf», og det kreves absolutt ingen forkunnskaper.

(16.03.16)

Les mer...

GOLF – EN IDRETT FOR ALLE!


Golf er en av verdens største idretter og en av de største også i Norge. De aller fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer. Felles for alle golfspillere er opplevelsen av gleden ved spillet i kombinasjon med en fin naturopplevelse og sosialt samhold.
 


GOLF ER FLOTT FOR HELSEN

Golf gir mye frisk luft og mosjon. I løpet av en 18-hulls runde går golfspilleren ca 11 kilometer eller 16 000 skritt. Golfspillere har en gjennomsnittlig puls på noe over 100 hjerteslag per minutt og forbrenner mellom 1500 og 2500 kcal under en golfrunde.
Golfere lever i gjennomsnitt 5 år lengre enn ikke-golfere. Golf har dermed en gunstig samfunnsmessig betydning helsemessig sett.

GOLF ER IKKE SÅ DYRT SOM MAN KANSKJE TROR

Golf er ikke dyrere enn mange andre idretter. Men det finnes mange kontingentkategorier og mye utstyr å velge mellom. Ofte er det slik at jo mer du spiller i din hjemmeklubb, dess rimeligere blir hver runde.
I starten trengs det ikke særlig mye utstyr. Noen køller, en enkel golfbag, noen brukte baller, vanlige klær og joggesko gjør nytten.


TAR GOLF MYE TID?

Det bestemmer du selv. Golf inneholder så mange ulike momenter, at vi kan velge hva vi ønsker å bruke tiden på fra dag til dag. Å spille en full 18-hulls runde tar i overkant av 4 timer, men vi kan fint bestemme å spille en kortere runde. En time på øvingsområdene kan gjøre vel så stor nytte og gi gleden av å mestre.


HVORDAN SPILLES GOLF?

Spillets grunnleggende idé er ganske enkel. En ball spilles fra et bestemt utslagssted til et bestemt hull i bakken på færrest mulig slag. Underveis møter spilleren diverse utfordringer i form av tjukt gress, busker, trær og kratt, vannhinder og sandbunkere. I tillegg er vær og vind en medvirkende faktor.

Enhver golfspiller er ansvarlig for å kjenne og følge golfreglene. En av de grunnleggende reglene er: Spill ballen som den ligger og banen som den er.


ER GOLF VANSKELIG?

Golf krever en viss innsats for at du skal komme godt igang og mestre de grunnleggende ferdighetene. Derfor tilbyr golfklubbene et kurs, Veien til Golf. Med litt trening kommer du snart til et nivå hvor du opplever at det er gøy å spille.
Golf er et spill som går opp og ned for alle, og det er noe av fascinasjonen. Uansett hvilket nivå vi befinner oss på, kan vi alltid bli bedre. Ved hjelp av dyktige trenere og egen innsats vil du oppleve å mestre stadig nye utfordringer. Golf blir aldri kjedelig!


HVOR GÅR VEIEN TIL GOLF?

Hvis du er interessert i å prøve eller begynne med golf, ta kontakt med oss i Sandefjord Golf på mail: post@sandefjordgolf.no - eller på tlf 908 96 000.

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull for å oppleve hva golf er. Etter kurset har vi tilbyr vi en fadderordning for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Kurset koster kr 1.495.


VELKOMMEN TIL SANDEFJORD GOLFKLUBB!