Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Flotte forhold på banen!

 

Når varmen kom for fullt kunne man nesten høre gresset gro, og banen er nå i særdeles bra stand.  
 

På tirsdag hadde vi turnering for Norsk Senior Golf, og de skrøt mye av banen og kunne informere om at "Sandefjord var den beste banen de hadde spilt på så langt i år".

Siden det fortsatt er tidlig på sesongen, ønsker vi at alle har ballplassering på kortklipt gress innefor et scorekort lengde.
Vi takker Ole Gunnar og hans medarbeidere for flott jobb!
 

VI OPPFORDRER BÅDE GJESTER OG MEDLEMMER:  KOM OG SPILL!!  Greenfee alle dager kr 450.
 

Tirsdag 17. mai er klubbhuset stengt, men den tradisjonelle 17. mai turneringen arrangeres.  Meld på i golfbox!

(12.05.16)

Banestatus 22. april


Siste uken har det tørket godt opp på fairway - sol og vind gjør underverker. 

 

Greenene er klippet, dresset og valset. 

Alt i alt - MEGET GODE spilleforhold så tidlig på sesongen.


Fortsatt er det  GUR områder som ikke vil bli blåmerket da områdene er såpass store at det ikke er tvil om at det er GUR. Dropp ut av områdene og spill videre. Områdene er dreneringsgrøfter på hullene 8,14 og 16, samt til venstre for green 16.
 
På enkelte greener er det en del sorte flekker der hvor vi har sprøytet mot mose. Vi regner med at dette ordner seg selv så snart tempraturen stiger og gresset begynner å gro.
(Oppdatert 22.04.16)

Reparer nedslagsmerker og gjør det riktig! Se film
 

Når greenene er så myke som nå er det spesielt viktig å reparere nedslagsmerket, og det blir store merker selv etter korte innspill.

 

Visste du at:
Hvis du reparerer nedslagsmerket med gang, vil gresset reparere seg i løpet av 24 timer
 

Hvis du venter i 20 minutter (neste flight) eller ikke reparerer riktig vil det kunne ta 20 dager før merket er reparert!!

Les mer...

NY banerekord - 65 slag!

 

Kalle fikk beholde sin banerekord i nøyaktig to uker.  Da kom Magnus Ølmheim og forbedret rekorden med to slag. 

 

Magnus flyttet til Sandefjord på tirsdag, meldte seg inn i klubben onsdag, og spilte sin første Herredag samme dag.  Magnus hadde før runden hcp på 0,9 og har nå 0,3.  Med andre ord ikke en nybegynner.  

Runden bestod av 8 birdier, 2 bogeyer og resten par. Etter en litt ruskete start på hull 1 og 2 gikk det meste på skinner iflg Magnus.  Mange gode innspill fra 50-100 meter som ga gode muligheter hele veien. "En runde der alt klaffet, og wedgene har aldri vært bedre"!

 

Magnus begynte å spille golf i 2. klasse på barneskolen, men satset på golfen mens han gikk på videregående.  Han har bl. a spilt tre år på Titleist tour. Siste året oppnådde han fire topp 10 plasseringen på touren.

 

Magnus flyttet til Sandefjord for å gå studere på Pilot Flyskolen på Torp, og kommer ihvertfall til å spille to år i Sandefjord.

 

Vi ønsker Magnus velkommen i klubben og gratulerer med rekorden!

(15.08.12)

Banebeskrivelse

Banen som ble åpnet i august 2009 er en relativ flat park- og skogsbane med mange idylliske dammer og bekker som medfører at 8 av hullene har vann i spill.

Banen ligger i naturskjønne omgivelser i Furustad/ Marum-området 5 kilometer fra Sandefjord sentrum og er et attraktivt turområde for Sandefjords befolkning både på sommer- og vintertid.


  

 

 


Banen har mange naturverne -områder, og vi ber både medlemmer og gjester være spesielt varsomme med ferdsel langs Marumbekken som strekker seg mellom hull 2 og 3, og langs høyre side av hullene 4 og 5.


Banen er moderne designet med store, ondulerte greenområder og raske greener etter siste internasjonale regler og spesifikasjoner. Spilleflatene er meget godt drenerte slik at banen kun blir stengt ved ekstremt mye nedbør.


Banen er designet av den velrenomerte designeren Peter Chamberlain , som står bak designen av mer enn 50 baner rundt om i Europa og har blant annet redesignet samtlige green områder på Falsterbo Golfklubb, en av Sveriges mest anerkjente golfbaner. Han har dessuten vunnet utmerkelser for årets design i Golf World i 2008.


 

 God tur!